zoek
lyceum aan zeeLyceum aan Zee 


Jet Net-school

LYCEUM AAN ZEE


Op Lyceum aan Zee wordt het onderwijs aangeboden binnen het kleinschalige van onderwijsteams, waardoor leerlingen zich in een vertrouwde omgeving snel thuis kunnen voelen.
Op deze manier zorgen we ervoor dat leerlingen en docenten elkaar goed leren kennen en gezamenlijk verantwoordelijk kunnen zijn voor de succesvolle loopbaan van de leerlingen.

Teams
Op het lyceum hebben we de volgende teams: havo/vwo basis (klas 1, 2 en 3), havo (klas 4 t/m 5) en vwo (klas 4 t/m 6). Binnen elk team hebben mentoren de zorg voor een klas (klas 1 t/m 3) of een groepje leerlingen (tweede fase).

Lyceummiddagen
Omdat variatie helpt bij succesvol leren bieden we ons onderwijs in diverse vormen aan. Daarbij maken we veel gebruik van onze moderne ICT-voorzieningen en goed ingerichte les- en praktijklokalen. Speciaal is onze Lyceummiddag voor klas 1 t/m 3. Op die middag worden extra activiteiten aangeboden en kunnen leerlingen extra ondersteuning krijgen op het gebied van bijv. sport, cultuur, ICT en taal en rekenen.

Universum School
Lyceum aan Zee is een Universum School. Dat wil zeggen dat er extra aandacht gegeven wordt aan het bètaonderwijs en dat de exacte vakken centraal staan in het schoolprofiel. Lyceum aan Zee werkt samen met de Nederlandse Defensie Academie om de (keuze voor) exacte vakken te promoten.

Natuurlijk is het opdoen en verwerken van kennis van belang op onze school, maar leren is op Lyceum aan Zee méér dan dat. Sporttoernooien, excursies, internationale reizen en schoolfeesten, het hoort er allemaal bij. Ons fraaie schoolgebouw met nieuwe sporthal aan de Drs. F. Bijlweg 6 is gemakkelijk te bereiken per fiets en met het openbaar vervoer. We heten je er graag van harte welkom!

 

Inloggen Portaal
Login