Verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid en respect staan centraal

Beroepsonderwijs aan Zee is één van onze kleinschalige moderne locaties.

Op deze locatie bieden wij een uitgebreide oriëntatie op mogelijke beroepen, zodat je weet dat je voor het juiste beroep kiest.

Bij Beroepsonderwijs aan Zee leer je door te doen, school is de werkplek. Met je handen bezig zijn iets zelf maken en leren is leuk en natuurlijk helpt daar ook de theorie bij.

Wij dagen leerlingen uit om samen te leren en samen te werken om samen mooie prestaties neer te zetten.

Wij helpen leerlingen niet alleen bij hun opleiding. Daar waar extra begeleiding of zorg nodig is, zorgen wij dat de leerling dit krijgt of zoeken we naar andere mogelijkheden.

"Jij voelt
je hier snel
echt thuis"

Nog even op de basisschool…

…en dan stap je een nieuwe wereld in. Je gaat van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Een hele spannende, maar vooral een leuke stap. Scholen aan Zee helpt je bij deze nieuwe uitdaging. Natuurlijk houd je bij de keuze voor je nieuwe school rekening met wat je vrienden doen, wat de afstand is en hoe de school eruit ziet, maar bij Scholen aan Zee draait het vooral om jou. Wij bieden onderwijs dat aansluit bij jouw talenten en interesses. Met onderwijs op maat werken wij elke dag aan jouw toekomst.

Eén school, één team, één gedachte

Een nieuwe fase van ontwikkeling dient zich aan. In 2018 heeft intern een institutionele fusie plaatsgevonden waardoor de Stichting Scholen aan Zee slechts één school omvat. Hierdoor zijn we geworden wat we eigenlijk al waren: één brede scholengemeenschap met meerdere uitvoeringslocaties voor de leerlingen van de gemeente Den Helder en omgeving.

Volg Scholen aan Zee op social media