Ben je op zoek naar een unieke werkplek?

Scholen aan Zee heeft 'm!

Voor de toekomst van onze leerlingen willen wij echt het verschil maken. Scholen aan Zee werkt daarom aan een innovatief leerklimaat, talentontwikkeling, persoonlijke leerroutes en maatwerk. Op de scholen Beroepsonderwijs aan Zee, Mavo aan Zee, Lyceum aan Zee, Schakel aan Zee en het Junior College wordt onderwijs gegeven aan zo’n 2.800 leerlingen. Scholen aan Zee biedt uitdagend onderwijs met een sterke digitale kern en fantastische faciliteiten, goed geoutilleerde schoolgebouwen en sporthallen.

Om leerlingen ook buiten de schoolcontext te laten leren, werkt Scholen aan Zee intensief samen met externe stakeholders in een Community College.

Om onze ambities te realiseren, zoeken wij voor het Beroepsonderwijs aan Zee, Mavo aan Zee en Lyceum aan Zee vijf gedreven en gepassioneerde:

Teamleiders (m/v) 0,8-1 fte

Functie en taken
Als teamleider geef je op bevlogen en eigen wijze leiding aan een team van docenten en onderwijsassistenten. Je geeft ook zelf enkele lessen en bent lid van de schoolleiding. Je werkt binnen de kaders van het strategisch beleid van Scholen aan Zee en het daarop aansluitende schoolontwikkelplan.

De teamleider

  • stuurt en ondersteunt de professionele ontwikkeling en samenwerking van de docenten;
  • is samen met de andere leden van de schoolleiding verantwoordelijk voor de implementatie van het onderwijsbeleid;
  • is de verbindende factor in het team en haalt het beste uit de medewerkers en hun leerlingen
  • stuurt op de onderwijsresultaten;
  • is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de contacten met ouders en leerlingen;
  • levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de school als geheel, zowel op het onderwijskundige, personele- als op het organisatorische vlak.

Profiel
Wij zoeken zowel ervaren als beginnende teamleiders met hart voor onderwijsontwikkeling en de mensen die dit in de soms weerbarstige praktijk van alledag uitvoeren. Je  bent ontwikkelingsgericht, een bindende en motiverende factor binnen het team, coacht en inspireert tot samenwerking en bent consequent in je handelen. Je bent resultaatgericht en authentiek in je communicatie, zowel binnen de school als met partijen buiten de school. Je hebt relevante ervaring in het daadkrachtig aansturen van onderwijsteams en het realiseren van concrete resultaten. Uiteraard ben je in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid voor het VO al dan niet aangevuld met een onderwijskundige master.

Een ontwikkelassessment kan deel uitmaken van de benoemingsprocedure.

Informatie
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met:

Voor algemene informatie kun je contact opnemen met Conny de Regt, HR-adviseur via (0223) 540411 of c.deregt@scholenaanzee.nl.

Sollicitatie
J
e kunt je sollicitatie, bestaande uit een CV en motivatie, tot 8 april 2017 per e-mail richten aan: Conny de Regt, c.deregt@scholenaanzee.nl.
Vermeld in je sollicitatie naar welke school of scholen je voorkeur uitgaat.

Deze vacature zal tegelijkertijd zowel in- als extern worden opengesteld.

Cookie melding

Deze website maakt gebruik van cookies