Hé, leuk dat je er bent!

Nog even en dan stap je een nieuwe wereld in. Je gaat van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Een hele spannende, maar vooral een leuke stap. Scholen aan Zee helpt je bij deze nieuwe uitdaging. Natuurlijk houd je bij de keuze voor je nieuwe school rekening met wat je vrienden doen, wat de afstand is en hoe de school eruit ziet, maar bij Scholen aan Zee draait het vooral om jou. Wij bieden onderwijs dat aansluit bij jouw talenten en interesses. Met onderwijs op maat werken wij elke dag aan jouw toekomst.

Klik hier voor onze brugklasfolder. Hierin lees je alles over het onderwijsaanbod van Scholen aan Zee, de verschillende scholen en wat je toekomstige schoolgenoten van de school vinden! Zij stonden afgelopen jaar voor dezelfde keuze als jij en vertellen je waarom zij voor Scholen aan Zee hebben gekozen, zodat jij je snel thuis voelt op je nieuwe school.

Ben je benieuwd hoe een eerste dag van een brugklasser eruit ziet? Bekijk dan het filmpje hieronder! 

Ook kwaliteit van onderwijs is belangrijk. Op www.scholenopdekaart.nl kun je bekijken hoe de school scoort op aantal geslaagde leerlingen, examencijfers, veiligheid, etcetera. Kijk samen met je ouders eens op die website. 

We hopen je straks op onze school als brugklasser te mogen verwelkomen!

 

Cookie melding

Deze website maakt gebruik van cookies