agenda

06-07-2020Zomervakantie 2020
25-11-2020POVO-middag

Welkom bij mavo aan zee

 

Mavo aan Zee is een leuke school! De school hecht veel waarde aan een goede communicatie tussen ouders, leerlingen en medewerkers.

Kenmerkend voor Mavo aan Zee is:

De school waar je gezien en gehoord wordt
Mavo aan Zee heeft als motto 'de school waar je gezien en gehoord wordt'. Dit geldt voor zowel leerlingen als voor ouders. Op de mavo kennen we elkaar. Persoonlijke aandacht en leerlingen de kans geven zich te ontwikkelen vinden we belangrijk. We dagen de leerlingen op verschillende manieren uit om te leren, maar we verwachten ook dat ze hun best doen om goede resultaten te halen. We willen dat iedereen een leuke en onvergetelijke schooltijd heeft.

Leren doen we van en met elkaar
We bieden de leerlingen uitdagend en aantrekkelijk onderwijs met gevarieerde werkvormen, waarbij gebruik gemaakt wordt van moderne multimedia. De lessen worden gegeven door enthousiaste docenten, die leerlingen motiveren en hun talenten naar boven halen.

Goede ondersteuning en begeleiding
Er zijn leerlingen die extra hulp en ondersteuning nodig hebben bij het leren. De een meer dan de ander. Wij zorgen ervoor dat iedere leerling de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft. Gezamenlijk bekijken we wat voor een leerling het beste is.

Leren buiten de school
Mavo aan Zee programmeert een deel van het onderwijs buiten de school. Leerlingen gaan op maatschappelijke stage, doen projecten in de omgeving en gaan op excursies.  

 

 

 

Cookie melding

Deze website maakt gebruik van cookies