Magister

Inloggen Magister
Via deze link kunt u als ouder of verzorger van een leerling van Scholen aan Zee inloggen bij Magister.
In Magister kunt u onder andere cijfers en absentiegegevens bekijken, maar ook uw contact- en naw-gegevens (naam-adres-woonplaats).
Inloggegevens ontvangt u van Scholen aan Zee per e-mail - eenmalig bij de inschrijving van de leerling - aan het begin van een schooljaar of zo spoedig mogelijk na tussentijdse inschrijving. 

Wachtwoord vergeten?
Open Magister en vul uw gebruikersnaam in. Klik op “Doorgaan” en kies “wachtwoord vergeten”. U ontvangt een e-mail om uw wachtwoord aan te passen.

Gebruik Magister
Magister 6 draait op alle devices: PC, Mac, Chromebook, tablet en ook op je smartphone. Klik hier voor de handleiding. Is uw account geblokkeerd, stuur dan een e-mail naar leerlingenadministratie@scholenaanzee.nl.

Contactgegevens
Het belangrijkste contact over uw kind verloopt via de mentor en het docententeam van de school. Verder wordt u zoveel mogelijk digitaal (e-mail) op de hoogte gehouden (nieuwsbrieven, uitnodigingen, absentiemeldingen etc.). Wij gebruiken daarvoor de in Magister geregistreerde gegevens. Daarom is het belangrijk dat u uw contactgegevens controleert en up-to-date houdt.  

 

quicklinks & sitemap

vraag en antwoord

Cookie melding

Deze website maakt gebruik van cookies