Leerlingen

Digitaal onderwijs

Onderwijsvisie Scholen aan Zee
Wij werken aan gepersonaliseerd leren: lessen en leerroutes aanbieden en afstemmen op jouw niveau, interesses en leertempo. Digitaal onderwijs maakt dat mogelijk. Het onderwijs kan zelfs plaats- en tijdonafhankelijk worden aangeboden. Hierdoor wordt leren uitdagend en inspirerend en krijgt het meer betekenis. 

Alle leerlingen van Scholen aan Zee werken met een eigen digitale device. Je kunt je eigen laptop mee naar school nemen (Bring Your Own - BYO) of gebruik maken van een speciale aanbieding voor de aanschaf van een device.

Advies voor een BYO: klik hier.

Aanbieding aanschaf laptop bij The Rent Company (TRC) of Studywise
Start je in september op één van onze scholen? Wij hebben bij TRC een mooie aanbieding kunnen bedingen, maar het staat ouders vrij te kiezen voor een andere leverancier/aanbieder. Helaas hebben we de aanbieding van Studywise dit jaar te laat ontvangen en hebben dit jaar dus maar één aanbieder. De laptop die wordt aangeschaft bij TRC voldoet aan de eisen die Scholen aan Zee aan de laptop stelt.

Hoe verder?
Ouders ontvangen in juni een uitgebreide aanbieding voor huur(koop) of koop. Ook wordt aangegeven hoe gebruik kan worden gemaakt van de aanbieding d.m.v. inlogcode). Klik hier voor de informatie van The Rent Company.

Klik op onderstaande afbeeldingen om naar de webshop te gaan om een bestelling te plaatsen: