Dana en Ivy van beroepsonderwijs ontvangen Jeugdlintje 2018

Dana en Ivy van Beroepsonderwijs aan Zee hebben woensdagmiddag 14 november jl. namens de gemeente Den Helder en uit handen van de burgemeester en wethouder De Vrij het Jeugdlintje 2018 ontvangen. De uitreiking vond plaats in de bibliotheek, waar de leerlingen onder het mom van een fotoshoot heen waren gelokt. Het Jeugdlintje is voor jonge inwoners van 6 tot en met 17 jaar, die een prestatie leveren. Met het jeugdlintje worden ze bedankt voor hun inzet. Daarnaast moet het een stimulans zijn voor henzelf en een voorbeeld voor anderen om daarmee door te gaan. 

Dana en Ivy waren genomineerd vanwege hun inzet in de leerlingenraad van Beroepsonderwijs aan Zee. Ze steken hun nek uit,  organiseren van alles, helpen iedereen die hulp nodig heeft, begeleiden en organiseren schoolkampen, ouderavonden en zwemfeesten, ze voelen zich verantwoordelijk naar andere leerlingen toe en helpen docenten bij het oplossen van conflictjes in de klas of de school. Kortom: enthousiaste leerlingen die met hun enthousiasme ook andere leerlingen aansteken.

De jury vond dit redenen genoeg om Dana en Ivy het jeugdlintje toe te kennen. En daarom werden zij in de bibliotheek door  burgemeester Koen Schuiling en twee 'hofdames' ontvangen voor het in ontvangst nemen van het lintje.

Namens Scholen aan Zee van harte gefeliciteerd en ga zo door!

Klik hier voor meer foto's:

Deel dit nieuws