Variopool Gameday: het vetste event van het jaar

Doorgeplaatst bericht van Theater De Kampanje:

Op zaterdag 22 juni wordt van 10.00 tot 20.00 uur Variopool GameDay Den Helder georganiseerd op Willemsoord. Een evenement waarin jongeren van 10 tot 25 jaar worden aangetrokken door gaming en geënthousiasmeerd voor fysieke sport en (computer)techniek. 

Jongeren sporten steeds minder en gamen steeds meer. Het aantal leden van sportverenigingen neemt af en het aantal views van esport streams neemt exponentieel toe. Is gamen de rock ‘n roll van de moderne tijd en moeten we dit onze kinderen ontzeggen?

GameDay is een evenement waar jongeren elkaar ontmoeten om samen, live in realtime, het plezier van strijd, winnen en verliezen te beleven. Tijdens GameDay is er voor iedereen een kans om nieuwe talenten te ontdekken en met het plezier van competitie het uiterste uit zichzelf te halen. Een sportief evenement voor iedereen die van een uitdaging houdt.De activiteiten bestaan o.a. uit:

  • De finalestrijd van de ‘Counterstrike ’-competitie in onze Variopoolzaal.
  • FIFA en een Fortnite laddercompetitie in de Stadhal.
  • Ubisoft presenteert vier verschillende titels, voor de oudere jongere is er Mortal Combat 11 en Jump Force, je kan racen op 8 playseats en natuurlijk is er VR.
  • Power Unlimted en Gamer.nl maken live videocontent en met MSI en Coolermaster kun je je eigen GamePC bouwen en daarop Apex Legends spelen.

Naast gamen wordt er een breed palet aan fysieke sporten aangeboden. Vanuit de overtuiging dat wanneer jongeren hun talent ontdekken, zij echt gemotiveerd raken om te gaan sporten. Bezoek de website voor alle activiteiten!

Het evenement is voor iedereen vrij toegankelijk. Jongeren die willen meedoen aan bepaalde sporten kunnen voor €7,50 een deelnemerspolsbandje aanschaffen via de website of deze komen afhalen tijdens openingstijden van onze theaterkassa. Deelnemerspolsbandjes zijn ook op de dag zelf verkrijgbaar op Willemsoord.
 

Hartelijke groet, 
Linsey Kwast 
Theater de Kampanje

 

 

Deel dit nieuws

Cookie melding

Deze website maakt gebruik van cookies