Even voorstellen
Via deze weg willen wij, het Jeugdgezondheidszorgteam (JGZ) van GGD Hollands Noorden, ons graag aan u voorstellen.
Ons team bestaat uit Petra van den Berg (jeugdarts), Astrid Berbée (jeugdverpleegkundige), Yvonne Vader en Nancy Kok (doktersassistentes).

De werkzaamheden van de Jeugdgezondheidszorg
De JGZ volgt de lichamelijke en sociaal-emotionele ontwikkeling van alle kinderen (0-18 jaar).
De onderwerpen waar de JGZ zich mee bezig houdt zijn heel verschillend. Voorbeelden zijn: gezondheid, groei, voeding, pesten, opvoedingsvragen.

Op onze website staat beschreven wat de JGZ op het voortgezet onderwijs doet. 

De onderzoeken vinden plaats op school en/of op een GGD-locatie.

Vragen of (opvoed)advies nodig?
Zijn er problemen met de gezondheid, de ontwikkeling of de opvoeding van uw kind of heeft u vragen? Het is altijd mogelijk om een extra afspraak te maken (bijvoorbeeld voor het Opvoedspreekuur). De GGD geeft ook opvoedcursussen, workshops en (reis)vaccinaties. Kijk voor meer informatie hierover op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen via aplaat@ggdhn.nl of telefonisch via ons algemene telefoonnummer 088-0100550. 

Jongerenwebsite JouwGGD.nl
Op www.jouwggd.nl (onze website speciaal voor jongeren) kan uw zoon of dochter terecht voor betrouwbare informatie over onderwerpen als gezondheid, relaties, lichaam, seksualiteit, gevoel, alcohol, roken en drugs. Ook kan uw zoon of dochter op deze site (anoniem) chatten en mailen met een JGZ-medewerker.